Over ons

Brammer Nederland is onderdeel van de Brammer Groep, toonaangevend distributeur in Europa van het complete assortiment werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO).

Brammer heeft zich volledig toegelegd op snelle en klantvriendelijke service, gecompleteerd met professionele adviezen van de eigen Technische Afdeling. Brammer zorgt ervoor dat productieprocessen altijd optimaal functioneren en levert de juiste onderdelen op het juiste moment tegen concurrerende prijzen. Brammer levert snel en betrouwbaar, direct uit de omvangrijke voorraad in Nederland. Als Authorised Distributor voor veel van ’s werelds grootste merkfabrikanten biedt Brammer de oplossing voor elk onderhoudsvraagstuk, inclusief een efficiënte service. Dé garantie voor minimale kosten en maximale productiviteit!

Brammer werkt internationaal, nationaal en lokaal. De lokale aanwezigheid zorgt voor een hoge betrokkenheid en een persoonlijke service. De Nederlandse Servicecenters beschikken over een ruime voorraad, ondersteund door het centrale distributiecentrum in Haarlem en door tien centra verspreid over Europa. Altijd zal de samenwerking erop gericht zijn de productiestilstand tot een minimum te beperken. Een optimaal rendement van de klant is één van onze belangrijkste doelstellingen. Brammer garandeert een optimale prijs/kwaliteit verhouding door efficiënte logistiek, een breed assortiment en een enorm inkoopvolume.

Vandaar ook dat de meer dan honderdduizend klanten in heel Europa, variërend van het midden en kleinbedrijf tot internationale ondernemingen, vertrouwen op Brammer.

Hier vindt u meer informatie over de activiteiten van onze Groep.

 

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18