Nieuw EDC van NSK in Tilburg

Brammer mocht op woensdag 27 september als eerste Authorized NSK Distributor het splinternieuwe Europese Distributie Centrum (EDC) van NSK in Tilburg bezoeken.

Met het complete Sales Team van Brammer werd een kijkje genomen in het moderne en bijzonder fraaie onderkomen.

Het nieuwe EDC heeft een vloeroppervlak van meer dan 17.000 vierkante meter. Met het nieuwe EDC beschikt NSK over 70 procent meer magazijnruimte dan het voormalige pand dat eveneens in Tilburg was gevestigd. Tevens is er een  Center of Excellence ingericht waar zowel de theorie als praktijk rondom lagertechniek verder kan worden verrijkt.

Logistieke hotspot Tilburg is al 14 jaar de thuishaven van deze lagerfabrikant. Het nieuwe EDC biedt –aldus NSK- kortere levertijden, een aanmerkelijk bredere en diepere voorraad om een nog betere beschikbaarheid van producten te bieden aan haar afnemers. Het nieuwe magazijn zal voorraad houden van lagers voor industriële en automotive toepassingen, voor klanten verspreid over Europa, Rusland, Turkije, het Midden-Oosten en zelfs Zuid Afrika

Brammer startte in Nederland al bijna 25 jaar geleden de samenwerking met NSK. De constante topkwaliteit van het product heeft er inmiddels voor gezorgd dat duizenden klanten in zowel de eerste montage als in de vervangingsmarkt vertrouwen op Brammer en NSK.

Wij bedanken NSK voor dit unieke moment.NSK

foto

 

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18