Veelgestelde vragen

Brammer Invend™. Antwoord op vragen

V. Welke producten kan Invend™ leveren?
A. Invend™ kan een breed assortiment industriële verbruiksproducten uitgeven, inclusief schuurmiddelen en snijgereedschap; persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen en - handschoenen, handgereedschap, schoonmaak- en reinigingsartikelen, smeermiddelen en vetten, kleefmiddelen, gezondheids- en veiligheidsuitrusting en producten voor onderhoud en veiligheid van locaties. Wij helpen u bij de keuze uit ons uitgebreide assortiment MRO-verbruiksproducten.

V. Hoeveel uitgifte apparaten heb ik nodig?
A. Wij helpen u zodat u begrijpt wat de beste producten voor industriële uitgifte zijn en werken met u samen aan een machine- en productprofiel dat bij uw bedrijf past.

V. Wat kost Invend™?
 A. Wij investeren in de levering van de apparatuur met voorraad en onderhouden en vullen het aan. U betaalt slechts voor de artikelen die u gebruikt, plus een klein maandelijks bedrag voor software/gegevensbeheer.

V. Wie houdt toezicht op voorraadniveaus en beheert de bevoorrading?
A. Brammer doet alles. Wij gebruiken een geautomatiseerd proces dat ons waarschuwt wanneer de voorraad moet worden aangevuld en gebruiken uw lokale vestiging om uw machine opnieuw te bevoorraden.

V. Hoe controleert Invend™ de toegang van eindgebruikers tot machines?
A. U beslist welke werknemers toegang tot Invend™ apparaten krijgen. Wij laten u zien hoe u aangewezen gebruikers instelt en beheert in onze Invend™ webportal. Eindgebruikers identificeren zich bij de machine via een aanraakscherm of streepjescodescanner en voeren hun unieke pincode in om toegang tot de producten te krijgen.

V. Hoe werkt de technologie?
A. Met Invend™ investeren wij in de levering van de machine, software en de eerste bevoorrading met producten. U hoeft alleen maar voor stroomvoorziening en een geschikte internetverbinding via een ethernetkabel te zorgen.

V. Wat voor verbruiksrapporten levert u?
A. Wij bieden standaard een reeks verbruiksrapporten, waarmee u onder andere het gebruik per werknemer en kostencentrum kunt bekijken.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18