Een belangrijke bepalende factor voor succes

A key determinant of success

Welke route u ook kiest, er bestaat altijd noodzaak om de kosten op de operationele en technische behoeftes op de locatie af te stemmen en, in sommige gevallen, op de bedrijfscultuur. Om het besluitvormingsproces te helpen moet de procurement professional de eindklant erbij betrekken – fabrieksmanagers, onderhoudstechnici, supervisors e.d.- die waardevol inzicht kunnen verschaffen over de service- en technische behoeftes. De betrokkenheid van deze individuen is een bepalende factor voor het slagen of mislukken van de strategie.

Voor iedere grote faciliteit met een aanzienlijke vraag naar technische onderdelen is het opzetten van een Insite™ een echte en levensvatbare mogelijkheid. Het kan tot behoorlijke kostenbesparingen productiviteitsvoordelen leiden door één enkele toeleveringsbron en een scala aan diensten met meerwaarden bieden.

 

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18