Bouw & aggregate

Construction

Brammer heeft veel ervaring in samenwerking met een aantal van Europa’s grootste bouw- en aggregatenondernemingen. Het is ons een genoegen te kunnen zeggen dat veel van onze fabrikanten in Europa Brammer voor hun MRO-behoeftes hebben gekozen.

Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk thema's als beschikbaarheid, gezondheid en veiligheid en energiebehoud voor u en uw onderneming zijn. Ander belangrijke thema's waar wij u mee helpen zijn:

  • Lijnproductie
  • Trilling
  • Natte en stoffige omgevingen
  • Extreme temperaturen

We begrijpen dat zware lasten de toepassing van hoogwaardige onderdelen vergen en dat de prikkel voor optimale energie-efficiëntie betekent dat we voor uw proces de producten met de grootste energie-efficiënte moeten vinden.

In essentie begrijpen wij de impact die al deze thema's op uw MRO-behoeftes hebben en hoe we onze ervaring kunnen toepassen om u een zo goed mogelijke MRO-ondersteuning te bieden.

MRO-producten die wij aan de aggregatensector leveren zijn: tweerijige tonlagers (gecoat), hogerendementskettingen, tandwielkasten (uitgerust met IE2 elektrische motoren), polyurethane synchrone riemen, zelf-uitlijnende lagers, gland pakkingen, riemen met meervoudig profiel voor zwaar werk, balkooi lineaire beweging en luchtvoorbereiding.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18