Bedrijfsoplossingen

Business Solutions

Waarde toevoegen bij iedere stap

De aanschaf van reserveonderdelen voor dagelijks onderhoud, reparaties en revisie (MRO) van productieapparaten is voor de meerderheid van organisaties vaak een gecompliceerde activiteit die tijd en middelen vergt. Het is ook van essentieel belang om kostbare uitvaltijden te vermijden en voor continuïteit van productie te zorgen.

Het aanbod van Brammer gaat verder dan een continue, betrouwbare beschikbaarheid van kwalitatieve producten met concurrerende prijzen van 's werelds toonaangevende fabrikanten van technische onderdelen.

Ook hebben we een scala aan diensten met meerwaarde ontwikkeld die uiteenlopen van ondersteuning bij het stroomlijnen van de procurement- en toeleveringsketenprocessen, uitvaltijd beperken en verbetering van de bedrijfsefficiëntie tot de bepaling van reserveronderdelen voor onderhoud en inventarisbeheer. Brammer helpt bij het creëren van een efficiënte, geconsolideerde toeleveringsketen voor MRO-reserveonderdelen die een positieve invloed op uw organisatie zal uitoefenen.

Door een ongeëvenaarde productiebeschikbaarheid, essentiële onderdelen en hoge kwaliteit, onafhankelijk advies zijn we in staat inventaris, werkkapitaal en uitvaltijd in fabrieken tot een minimum te beperken, terwijl we u helpen uw productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. In 2013 hebben we €60 miljoen aan cost savings gerealiseerd over de gehele breedte van de industrie in Europa.

We zorgen voor voortdurende voordelen in verschillende gebieden:

Klik hier voor meer informatie

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18