Consolidatie

Supplier Reduction

Het grootste probleem voor procurement professionals wat MRO-reserveonderdelen betreft is het grote assortiment producten en de bijzondere onvoorspelbaarheid van de vraag ervan. Het ligt voor de hand dat zelfs relatief kleine productiefaciliteiten op een gegeven moment reserveonderdelen nodig hebben voor: lagers, onderdelen voor transmissie, pneumatiek en hydrauliek, filtratie, chemicaliën & smeermiddelen, dichtingen, hardware en gereedschap. Hierdoor onderhandelt uw onderneming waarschijnlijk met een groot aantal leveranciers op meerdere locaties, allemaal met verschillende bestel- en leveringsprocessen en systemen.

Door het aantal leveranciers voor uw MRO-onderdelen en diensten te beperken en te consolideren, zonder af te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid van levering, dragen wij bij aan een werkelijke en aantoonbare kostenbesparing.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14 Banner 15 Banner 16 Banner 17 Banner 18 Banner 18